• Jäseneksi mukaan

Afekta Technologies

Yhteiskehittämisellä vältetään päällekkäisyyksiä kehitystyössä ja se mahdollistaa linjakkaan kommunikoinnin sekä muille alan toimijoille että kuluttajille.
  • 05.11.2025

"Afekta Technologies tuottaa analyysipalveluja tutkimuksen ja teollisuuden tarpeisiin käyttäen metabolomiikka-teknologiaa. Olemme erikoistuneet elintarvikkeiden, suolistomikrobiston ja ravitsemuksen näkökulmiin.

Tuomme Food Data Finlandin verkostoon modernin teknologian, jota voidaan hyödyntää monilla tavoin elintarvike- ja ravitsemussektorilla. Metabolomiikka mahdollistaa raaka-aineen tai tuotteen sisältämien pienimolekyylisten yhdisteiden, kuten kasvipohjaisten fytokemikaalien, kokonaisvaltaisen kuvaamisen yhdellä analyysillä.

Uusien analyysimenetelmien, kuten metabolomiikan, tuottamat laajat datat voivat hyödyttää sekä elintarvikealan toimijoita että kuluttajia tekemään tietoon perustuvia valintoja. Siksi haluamme olla mukana kehittämässä elintarvikeanalytiikkaa ja siihen liittyvää dataa hyödyntäen täysin uudenlaista näkökulmaa, minkä metabolomiikkateknologia mahdollistaa.

Yhteiskehittämisellä vältetään päällekkäisyyksiä kehitystyössä ja se mahdollistaa linjakkaan kommunikoinnin sekä muille alan toimijoille että kuluttajille. Uudet menetelmät mahdollistavat hurjan määrän uuden tyyppisen datan keruuta ruokaketjun eri vaiheissa. Tämän selkeä kommunikointi on mahdollisuus parantaa koko ruokaketjun ymmärrystä ja kuluttajien luottamusta lopputuotteen laatuun."

Älä tipahda kyydistä!

Tilaa uutiskirje, ja pysyt kärryillä verkoston tapahtumista ja kehitystyöstä.
Ota yhteyttä