Liity mukaan

Food Data Finlandin jäsenverkostoon voivat liittyä jäseneksi kaikki, jotka haluavat aktiivisesti osallistua Suomen ruokaketjun kehittämiseen ja yhteistyöverkoston toimintaan.

Jäsenyys kannattaa

Food Data Finlandin jäsenenä pääset vaikuttamaan kasvumoottorihankkeen toimintaan ja keskustelun teemoihin. Saat hankkeen yhteistyöstä syntyvän uuden tiedon käyttöösi ja vaikka jo heti liiketoiminnassasi hyödynnettäväksi. Olet osa innovatiivisten toimijoiden aktiivista verkostoa ja löydät kenties uusia yhteistyökumppaneita. Kuulet myös kuulumisia alan kansainvälisestä kehityksestä ja voit poimia niistä ideoita omaan toimintaasi.

Kutsumme kaikki mukaan

Jäsenverkosto on avoin kaikille kotimaisille ja ulkomaisille organisaatioille. Jäsenyydelle on kuitenkin yksi tärkeä vaatimus: haluat olla aktiivisesti mukana kehittämässä Suomeen ruokaketjua, joka hyödyntää avoimiin, yhteensopiviin ja globaaleihin standardeihin perustuvaa dataa.

Jäsenenä edistät ruokaketjun kilpailu- ja vientikykyä

Jäsenenä tuet kasvumoottorihankkeen tavoitteita kotimaisen ruokaketjun kilpailu- ja vientikyvyn kasvattamiseksi. Teet yhteistyötä verkoston kanssa, tarjoat osaamistasi sen käyttöön ja jaat ruokaketjun yhteiskehittämisestä syntyvää tietoa. Sitoudut maksamaan jäsenverkoston vuotuisen jäsenmaksun.

Tutustu Food Data Finlandin jäsenverkoston sääntöihin >

Kysymyksiä ja vastauksia jäsenyydestä

Mitä jäsenverkosto tarjoaa jäsenilleen? Mitä jäseneltä edellytetään? Kuinka paljon jäsenyys maksaa?

Aloita täyttämällä lomake

Jäsenverkostoon liittyminen on helppoa. Kerro kiinnostuksestasi täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää hankkeesta.

Satu Hulkkonen
Satu Hulkkonen
Program Manager
+358 44 710 9673Soita
Ota yhteyttä