Tapahtumatallenne: Food Data Summit

Miten voimme yhdessä kehittää Suomen dataa hyödyntävää ruokaketjua? Food Data Summitin keskusteluissa mietittiin muun muassa, miten todennettava ja yhdenmukainen tieto toimii tulevaisuuden tuotantotekijänä ja kilpailuetuna​. Katso 19.4.2023 Helsingin Pikku-Finlandiassa järjestetyn tapahtuman tallenne.
  • Tapahtuma
  • 19.04.2023
  • 5 hour

Avauspuheenvuoro (4:00)

Moderaattori Perttu Pölösen haastateltavina GS1 Finlandin kehitysjohtaja Jenni Särkkä sekä Business Finlandin Head of Food from Finland Esa Wrang

Paneelikeskustelut

Data valjaisiin (12:56)

Miten EU:n datasäädöstö ja vihreän siirtymän tavoitteet toimivat kilpailukyvyn mahdollistajina? Paneelin keskustelijoina Antti Vertanen (MMM), Sampsa Nissinen (TEM) ja Jyri Arponen (Sitra).

Toteuttamista vaille valmis (47:11)

Dataliiketoiminnan mahdollistajat ovat jo käytettävissä – miten tästä eteenpäin? Paneelin keskustelijoina Riikka Heikinheimo (EK), Timo Seppälä (Aalto-yliopisto) ja Anu Seisto (VTT).

Datasta liiketoimintaa (1:17:11)

Miten datan avulla luodaan parempaa liiketoimintaa ruokaketjussa? Paneelin keskustelijoina Jesper Åberg (Kesko), Sampo Päällysaho (SOK), Mikko Mäkelä (Fazer) ja Jyrki Wallin (MTK).

Pääpuhuja (1:47:29)

Tapahtuman tähtipuhuja Irish Food Boardin (Bord Bia) Linda Madigan kertoi Irlannin ruokaviennin menestystarinasta ja Origin Green -vastuullisuusohjelmasta.

Irlannin suurlähettilään haastattelu (2:29:24)

Perttu Pölönen haastatteli Irlannin suurlähettiläs Ruth Parkinia yhteistyön ja maabrändin merkityksestä

Ota yhteyttä